viernes, 13 de julio de 2007

Festa de la Petanca !

El dissabte dia 7 varem cel.lebrar la festa d’inauguració de les pistes de petanca que ens ha instal·lat l’ajuntament a l’esplanada de davant del restaurant los Arcos, a la urbanització.

La festa va estar molt concorreguda de gent que van venir a participar del esdeveniment. Mentre es feien les Sardines, els “Petanqueros” varen aprofitar per fer unes partides, que per cert varen estar molt disputades, En Jaume Borrell, va venir a participar amb tots nosaltres d'aquesta festa !

Equips disputant les partides ...

L'equip femeni de la Urbanització !

Es varen fer 7 caixes de sardines ... segons els nostres càlculs una caixa conté uns 6 Kg de sardines , si en cada Kg hi entren unes 20, tenim com a resultat que varem fer un total de 1.050 sardines ... Deu n´hi do !



La Dolors i la Eva no paraven de repartir Sardines "per Tutti".

La festa va durar fins ben tard, i ho varem passar força be, com sempre la gent va col·laborar amb la recollida de taules i cadires.

Us donem des de la Associació les gracies a tots per venir i participar de la Festa, i esperem que tots aquells que us interessi practicar aquest esport de la Petanca, us poseu en contacte amb nosaltres per tal de apuntar-vos a l'equip de la Associació de Veïns !

Ànim, entre tots hem de fer l'equip guanyador !!!!
A.A.V.V.