viernes, 13 de julio de 2007

Festa de la Petanca !

El dissabte dia 7 varem cel.lebrar la festa d’inauguració de les pistes de petanca que ens ha instal·lat l’ajuntament a l’esplanada de davant del restaurant los Arcos, a la urbanització.

La festa va estar molt concorreguda de gent que van venir a participar del esdeveniment. Mentre es feien les Sardines, els “Petanqueros” varen aprofitar per fer unes partides, que per cert varen estar molt disputades, En Jaume Borrell, va venir a participar amb tots nosaltres d'aquesta festa !

Equips disputant les partides ...

L'equip femeni de la Urbanització !

Es varen fer 7 caixes de sardines ... segons els nostres càlculs una caixa conté uns 6 Kg de sardines , si en cada Kg hi entren unes 20, tenim com a resultat que varem fer un total de 1.050 sardines ... Deu n´hi do !



La Dolors i la Eva no paraven de repartir Sardines "per Tutti".

La festa va durar fins ben tard, i ho varem passar força be, com sempre la gent va col·laborar amb la recollida de taules i cadires.

Us donem des de la Associació les gracies a tots per venir i participar de la Festa, i esperem que tots aquells que us interessi practicar aquest esport de la Petanca, us poseu en contacte amb nosaltres per tal de apuntar-vos a l'equip de la Associació de Veïns !

Ànim, entre tots hem de fer l'equip guanyador !!!!
A.A.V.V.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Esta molt be aixo de les festes, pero m'agradaria saber quan tindrem clavegueres, quan deixarem de tenir ente, quan tindrem transport public.

En els darrers anys nomes hem vist que s'ha creat una brigada per el manteniment, cosa que en el poble fa anys que tenen

PEP dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
A.V. Castellà d'Indies dijo...

Hola Anónimo,

Tens raó amb tot això que dius, i sàpigues que des de la associació estem treballant també amb tots aquest aspectes.

En breu, (aquesta setmana o la vinent) tenim una reunió amb l'Ajuntament i l'alcalde per tal de conèixer l'estat d'aquests temes i d'altres, en quan tinguem les respostes us les farem saber !

Gràcies,
A.A.V.V.