martes, 20 de febrero de 2007

Iniciatives en Curs II

Internet a la Urbanització

De tots es sabut els problemes que tenim tots els que vivim a Castellà d'Indies, per tal de que els diferents proveïdors de Telecomunicacions ens donin una solució per la connexió Internet a les nostres llars.

Davant d’això i aprofitant altres iniciatives que ja estan en marxa en d'altres municipis per tal de aconseguir connexió a Internet sense fils (Sant Pol Wireless, Pineda, Tordera, etc...) ens varem posar en contacte amb un veí nostre, en "Juan", que esta duent a terme la mateixa iniciativa per a Sant Cebrià.

En una de les reunions de la junta de l'associació, el varem convidar per tal de que ens expliques amb detalls com funcionava el projecte, i des de la junta varem concloure la necessitat d' aconseguir el compromís de l’ajuntament i fer saber a l'Alcalde aquesta iniciativa.

Vem fer una reunió a l’Ajuntament amb l'Alcalde on es va exposar el projecte. Lla resposta en primera instancia va ser positiva, i ens va adreçar a dos regidors de l'ajuntament que estan treballant amb aquest tema.

Per tal de poder fer un estudi de la viabilitat del projecte, seria necessari conèixer qui esta interessat amb el tema, i el carrer i número on viu.

Podeu deixar la informació aquí mateix donant d’alta un comentari.

Seguirem informant-vos de com avança el projecte !

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Doncs a mi no m'agrada gens la idea! Resulta que per a alguns anar a Sant Cebrià significa anar a la natura!!! I no em sembla bé omplir la natura d'antenes, de nodes i de tot aquest tipus de coses que són també les que estàn contribuint a carregar-se el planeta!!! Mira que ens avisen, i nosaltres, com que no volem renuunciar a res, doncs continuem fent la nostra!!! El meu marit és enginyer de telecomunicaciones i això no canvia la meva opinió al repecte, ans el contrari! si algú vol tenir internet, doncs que faci servir la línia telefònica, que això sí que funciona a Sant Cebrià! El que em sembla increïble és que ens ompliu el poble i les urbanitzacions d'ones, pel desig d'uns quants d'estar el més còmodes possible! Si voleu comoditat, aneu-vos a Barcelona que allà sí que podeu tenir el wifi i tota la tecnologia sense fils que volgueu!

Unknown dijo...

Respecto la teva opinió, però jo que hi visc tot l'any a Castella d'Indies. Per la feina tinc necessitat i per la linea telefònica, primera hi han moltes vegades que no funciona i segona quan funciona va molt lent.