jueves, 27 de noviembre de 2008

Informació sobre la Reunió TDT !

Disculpeu el retard, però darrerament anem una mica de cap !

Us resumiré el que es va exposar a la reunió del darrer Dijous dia 13 de Novembre a la sala de plens de l’Ajuntament al respecte del tema TDT.

Pel que sembla segons va exposar el regidor de noves tecnologies, Pedro Vegas, la cessió del terreny de Vistamar per la ubicació de la torre de comunicacions com a repetidor de la senyal de TDT esta al caure, i tant sols depèn de la signatura d’un senyor de 90 anys, que ha de donar el seu vist-i-plau.

A la reunió varem contar amb la presencia d’un equip de treball de Mataró, un tècnic que segons sembla ha estat fent les mesures corresponents per tal de validar el nivell de cobertura que s’obtindria amb aquest repetidor a les urbanitzacions. Pel que sembla i segons la seva opinió, a Castellà d’Índies, degut a la seva orografia, de ben segur que hi hauran zones fosques, a les que no hi arribarà la senyal. I jo em pregunto perquè no cercar un altre ubicació on minimitzar aquest risc ? Segons resposta de l’ajuntament aquest lloc es l’adient segons l’informe que va fer la generalitat en el seu moment, a nosaltres ens consta que en aquest informe hi figuren dues localitzacions mes, igual de valides, i que potser minimitzarien aquestes zones fosques de Castellà d’Índies.

I quina resposta li donem a la gent a la que no li arribarà la senyal ? Dons que l’Ajuntament de mica en mica i no per tots els canals es clar, anirà instal·lant “petits repetidors” que haurà de costejar el propi Ajuntament, per solucionar el tema. I jo em torno a preguntar, no valdria mes la pena posar focus ara en aquest projecte ja que disposem dels recursos sense cost per part de l’Ajuntament i cercar la millor solució ?

Tenir que invertir desprès per cobrir les deficiències un cop acabades les obres ?

L’opinió al respecte del temps necessari per tirar endavant el projecte, dependrà per una banda del temps necessari per obtenir la concessió, i per altre banda la execució de les obres per part de la generalitat que pot ser de mig any.

Recordem que el juny del 2009 esta previst fer l’apagada analògica, i com sempre en aquest municipi “ja anem tard”. Darrerament estic arribant a la conclusió que en el nostre municipi, es produeixen fenòmens estranys: Els objectius, els compromisos, el sentit comú, i els terminis no hi tenen cabuda... serà paranormal ?

Com sempre ! El temps dirà.

Una Salutació,

AAVV Castellà d'índies.


jueves, 13 de noviembre de 2008

Reunió Informativa !

Ús informem que el proper Dimecres dia 19 de Novembre a les 19:30 h, tindrà lloc una reunió informativa sobre l'estat i les opcions que tenim, pel que fa a la senyal de televisió digital terrestre (TDT), a les nostres urbanitzacions.

Si teniu questions o preguntes a fer, es el moment, si podeu no hi falteu i veniu a la sala de plens de l'Ajuntament el proper dimecres.

Si no podeu venir, i ens voleu fer arribar els vostres dubtes, nosaltres hi serem i els hi exposarem. Ús informarem de les conclusions en aquest mateix espai.

Una Salutació,
AAVV Castellà d'Índies.

jueves, 6 de noviembre de 2008

Passejada per el Montnegre !

La Tardor es una època de l'any fantàstica per recórrer el Montnegre, Aquest diumenge dia 9 de Novembre tenim una Passejada organitzada i guiada per la gent de la Diputació i la gent del parc del Montnegre !

El nostre destí : Les Indies i el pic de la Grimola (668 mts).

El punt de trobada serà a les 9 h davant del restaurant de los Arcos a Castellà d'índies, d'allà sortirem amb els cotxes particulars, fins a "Les Índies" un punt situat a "Can Domenech" on ens trobarem amb el Guia i la gent que puja del poble.


Des de aquí iniciarem la marxa. No hi falteu, animeu-vos hi feu córrer la veu !
Us hi esperem,

AAVV Castellà d'Índies.