jueves, 21 de febrero de 2008

Cambio de hora Reunió Informativa -Sant Cebrià Wireless !

La hora de la reunión informativa para el proyecto Sant Cebrià Wireless, es a las 11:00 h y no a las 11:30 h como habíamos informado.

Disculpad el error.

Gracias.
AAVV Castellà d'Indies.

martes, 19 de febrero de 2008

Reunió Informativa - Sant Cebrià Wireless !


Aquest dissabte dia 23 de Febrer, a les 11:30 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament, s'oferira una reunió informativa per tots aquells que esteu interessats amb el projecte de Sant Cebrià Wireless.

El projecte es basa en crear a traves de punts d'accés anomenats nodes, instal.lats per tot el municipi, una xarxa inalámbrica que permeti donar entre d'altres serveis de connexió a Internet.
La nostre urbanització, gràcies a en Juan Hidalgo veï de Castellà d'Indies, ja ha començat a caminar en aquesta direcció, s'han començat a fer mesures sobre el terreny dels punts de conexió necessaris, per això es important conèixer els veïns que esteu interessats en tindre aquest servei.
L'Objectiu d'aquesta reunió es informa-nos àmpliament sobre el projecte, no hi falteu !

Si no podeu venir, però voleu mes informació podeu adreçar un correu a la Associació de Veïns.
Gràcies,

AAVV Castellà d'índies.

martes, 5 de febrero de 2008

CARNESTOLTES 2008

El pasado sábado día 2 de febrero, se celebro la tradicional Rúa del CARNESTOLTES 2008 que organizaba el Ayuntamiento. Desde el comité de festejos de la “Associació de Veïns de Castellà d’Indies”, tuvimos la idea de organizar una expedición para participar de dicha fiesta, la verdad es que tuvo muy buena acogida entre los socios, conseguimos reunir un grupo de gente bastante numeroso, con muchas ganas de fiesta y de pasarlo bien.

AAVV Castellà d'índies - CARNESTOLTES 2008

El disfraz como no, y con el fin de hacer honor a nuestra urbanización, solo podía ser de indios, se apunto gente de todas las edades, e incluso hicimos un rehén al cual torturamos durante toda la fiesta.

Danzas Tribales y rehén

Campamento Indio - Tribu "Arapahoes"

Rua - Sant Cebrià de Vallalta

Desde aquí agradecer la participación a todos aquellos que desinteresadamente nos ayudaron en todo momento, tanto en la construcción de los trajes, el préstamo de los tambores y del maquillaje, en el transporte, y a los fotógrafos, y como no a toda la tribu que participo de la fiesta !

Gràcies a tots !! ...... i ja podeu anar pensant i suggerint la disfressa per l’any vinent !

AAVV Castellà d'índies.