lunes, 28 de enero de 2008

Asamblea dia 27 Enero

Después de la Asamblea celebrada este domingo día 27 de Enero, se ha conseguido por un lado, la disolución del la entidad de conservación de Castellà d’Indies “ECU”, con la mayoría de votos a favor a excepción de un voto en contra, y por otro lado se ratifico la composición de la comisión de liquidación.

La disolución del ECU representa el inicio de una nueva etapa para la urbanización, una etapa que promete ser dura y difícil, que requerirá del esfuerzo de todos, tanto de los vecinos como del Ayuntamiento, aunque tan solo con un espíritu constructivo y de colaboración, seremos capaces de conseguir hacer de “Castellà d’Índies un lloc millor per viure-hi”.

A.A.V.V.

lunes, 7 de enero de 2008

Vine a Esmorzar ! No et quedis desinformat...

Aquest any 2008, serà un any força atrafegat, un any de canvis, d’assolir compromisos i fer-los complir, de prendre entre tots veïns i veïnes de Castellà d’Índies decisions importants. Una de les nostres missions com Associació, es informar-vos i posar-vos al dia de totes aquelles qüestions que ens poden afectar com a veïns de Castellà d’Índies, com a ciutadans del municipi i que poden fer variar el nostre entorn, un entorn tal i com el coneixem, escollit per molts de nosaltres com un lloc per viure-hi o passar-hi el nostre temps de lleure, un entorn que hem de preservar i del qual hem de tenir-hi cura.

Us volem convidar a esmorzar, a informar-vos, a posar-vos al dia al respecte dels següents punts:

- L’Assemblea veïnal convocada per el dia 26 de Gener, pels grups municipals del PSC i de l’Entesa d’Esquerres – ICV per la campanya de SALVEM LA VALL, SALVEM EL POBLE.

- L’Assemblea que es celebrarà el dia 27 de gener, per la dissolució “legal” de l’ENTE.

- Pressupostos municipals 2008.

- El Local Social de L’Associació de Veïns de Castellà d’Índies.

I intentarem donar resposta a totes aquelles qüestions que ens vulgueu plantejar.


L’esmorzar serà la Panera de Nadal de l’Associació, degut que aquest any no hi ha hagut cap guanyador de la rifa, hem cregut convenient el compartir-la entre tots.Diumenge, dia 20 de Gener a les 11:00 al parc infantil.
No hi falteu, us hi esperem, Bon Any 2008 i bon profit !