jueves, 20 de diciembre de 2007

Nadal 2007 !

El passat diumenge varem fer l’activitat de Viu al Nadal, al llarg del matí tal i com estava previst els mes menuts varen treballar de valent, confeccionant els guarniments del Arbre de Nadal i dibuixant unes postals d’allò mes acolorides. De totes elles varem triar la postal guanyadora , que servirà de felicitació de Nadal de l’Associació que en breu us farem arribar.

El Pare Noel com cada any ens va venir a visitar i va compartir amb tots nosaltres el matí aprofitant per recollir les joguines que els nens li feien arribar.

Un cop mes varem assolir un èxit amb la recollida i volem aprofitar des de aquí per donar-vos les gràcies a tots aquells que vareu contribuir a fer-ho possible.

Desprès de enllestir els guarniments ens varem dedicar a guarnir l’arbre, que va quedar d’allò mes engalanat.

I des de aquí, us volem agrair un cop mes a tots, la participació en aquesta activitat.

AA.VV. Castellà d'Indies.

miércoles, 5 de diciembre de 2007

Viu el Nadal !

Ja tenim aquí el Nadal, i per això hem organitzat una trobada per tal de guarnir el nostre arbre de Nadal. Ho volem fer d'una manera participativa i per això, hem organitzat una serie de tallers on grans i petits hi han de participar:
  • Construcció del guarniments.
  • Concurs de Pintura i dibuix de Postals Nadalenques, la guanyadora serà la que enviarem des de l'Associació de Veïns als socis.
  • Farem la tradicional (Segona) recollida de joguines.
I entre tots guarnirem i encendrem l'Arbre de Nadal de l'Associació.

Animat, ús hi esperem a tots.

Diumenge dia 16 de Desembre a les 11:00 h a l'esplanada.
(Devant el Restaurant los Arcos)