lunes, 26 de noviembre de 2007

1ª Botifarrada !

Seguin amb les Festes programades per l’Associació de Veïns, ahir dia 25 de Novembre varem celebrar la Iª Botifarrada de la associació, el dia per sort ens va acompanyar amb força sol encara que algunes estones el vent es va fer notar.

Varem iniciar l’acte un pel mes tard del previst, degut a que faltaven les graelles i les varen tenir que pujar del poble, això va fer que la gent li agafes la gana, les botifarres varen tenir molt d’èxit. Els comentaris de la gent es que estaven molt bones i molt ben fetes.

Una felicitació des de aquí als cuiners que es varen encarregar de coure-les i a tota la gent que va fer possible aquesta festa.

Varem aprofitar per fer una enquesta a tota la gent que va ser present a l’acte, per tal de conèixer de primera mà quins son els temes que mes preocupen als nostres veïns i socis, aviat us farem saber el resultat d’aquestes enquestes.

També fer-vos saber que la Associació creix, poc a poc però va creixent, ja que varem fer algun soci nou, entre ells es troba en Àngel Mondéjar, que a través del seu Blog, ens fa propaganda activa de les nostres activitats, i a mes va muntar un vídeo dedicat a la Botifarrada, el qual us convido a veure.
Gràcies Àngel, i Gràcies a tots els que vareu participar d’aquesta botifarrada, sense tots vosaltres no tindrien sentit aquestes trobades !

Fins la propera que serà ben aviat !
A.A.V.V. Castellà d’Ìndies.

lunes, 5 de noviembre de 2007

Nomenament de nous carrecs !

El passat dia 17 d'Octubre es va celebrar una junta extraordinària per tal de definir quin havien de ser els nous càrrecs dels membres de la junta de la Associació de Veïns, el resultat de les votacions un cop efectuat l'escrutini, van ser els següents :

President

Josep A. Casas i Miquel

Vice President

Álvaro Aldea

Secretari

Raúl Sánchez

Tresorer

Daniel Gómez

Vocals

Manuel Magallon

Teresa Vidal

Pilar Gijón

Dolors Valderrama

Gemma Herrando

Carmen Ruano

Manuel del Valle

Mª Angeles Belenguer

Jaume Talens

Montserrat Ranea (nova incorporació)

Andrés Ramírez (nova incorporació)

Joaquin Roy (nova incorporació)


Durant aquests propers anys, ens queda molt de camí per fer i moltes fites per assolir, per tal d’aconseguir que aquesta urbanització sigui un lloc, tant pels que viuen aquí, com pels que hi son de cap de setmana, on gaudir com a mínim de les necessitats bàsiques a les que tot ciutadà hi te dret.

A la vegada, esperem que entre tots aconseguim un col·lectiu de veïns que participi dels actes socials que es duran a terme a la urbanització i fer d’aquesta associació un referent dins del municipi.

Es per això que un cop mes ús demanem que participeu, ús involucreu, necessitem del vostre ajut, de la vostra opinió, i saber quines son les vostres/nostres necessitats.


Mentrestant des de la junta seguirem treballant com fins ara,
Fins ben aviat.

La Junta de l’Associació de Veïns de Castellà d’Índies.